Попри перешкоди, «поїзд дружби» прибув зі Львова в Одесу. Зустріли хлібом-сіллю

Попри перешкоди, «поїзд дружби» прибув зі Львова в Одесу. Зустріли хлібом-сіллю

22.05.14 09:56 0 761
«Поїзд дружби» з особливим вагоном спільних цінностей, який відправився учора ввечері, 20 травня, з Львівського залізничного вокзалу, прибув до Одеси. Пасажирів зустріли з квітами та хлібом-сіллю.

Про це в коментарі IA ZIK повідомив один з організаторів заходу львів’янин Олег Мацех.

З його слів, зустрічати «поїзд дружби» на вокзал прийшло чимало людей, зокрема, журналістів.

«Був дуже теплий прийом. Зустріли якнайкраще. Усі бігли дивитись на вагон», – поділився враженнями Олег Мацех.

З його слів, затримку потяга на годину часу поблизу міста Котовськ пояснили тим, що на колії знайшли покришку з написом «мина».

Водночас, СЗГ УМВС України на Одеській залізниці повідомляє, що о 07.25 надійшло повідомлення про те, що на перегоні ст. Затишшя – зупиночна платформа Перемога – знаходиться автомобільна покришка з відрізком матерії, на якій є напис «Стоп».

На місце події прибули співробітники міліції та фахівці вибухотехнічної служби. У результаті перевірки жодних вибухових пристроїв та вибухових речовин не виявилось.

Затримка руху пасажирських потягів № 25 сполученням «Львів-Одеса» склала 59 хвилин, № 135 сполученням «Чернівці-Одеса» – 25 хвилин. Триває перевірка та з’ясовуються обставини події.

Нагадаємо, учора ввечері, 20 травня, із Головного львівського залізничного вокзалу відправився потяг до Одеси з особливим вагоном спільних цінностей. Приготування до відправлення у пасажирському депо тривали цілий день: вагон обклеїли спеціальною плівкою у клітинку, а всередині розстелили вишиті серветки, теплі пледи, розкидали м’які подушки і розставили різні книги.

Нульовий вагон (між 8 і 9-м) облаштували по-домашньому, щоб нагадати цінності, які об’єднують українців – це атмосфера спокою, миру, затишку і тепла рідного дому.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку презентували ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ