Новий альбом Xscape Майкла Джексона очолив музичні чарти у Великобританії

Новий альбом Xscape Майкла Джексона очолив музичні чарти у Великобританії

22.05.14 14:22 0 764
Випущений на днях диск померлого п’ять років тому Майкла Джексона Xscape очолив чарти у Великобританії.

Про це повідомляє УНН із посиланням на іноземні ЗМІ,

Xscape став вже третьою платівкою, випущеною після смерті співака.

Посмертний альбом містить відразу вісім треків Джексона, які раніше не випускалися. Оригінальні записи він зробив ще в період 1983-1999 років. Додатковий блиск їм надали такі відомі сучасні продюсери, як Тімбаленд, Родні Джеркінс і норвезький дует Stargate. Глава лейбла Epic Records Антоніо Рейд, який отримав необмежений доступ до зібрання композицій, для яких співак повністю записав вокал, запросив студійних майстрів, щоб переробити звучання пісень. Разом з тим їх оригінальні версії також представлені в спеціальному випуску альбому deluxe edition.

Нагадаємо, що Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року від гострої інтоксикації організму препаратом пропофол, який разом з іншими ліками, як стверджувало слідство, йому прописав лікар Конрад Мюррей. Журі присяжних визнало Мюррея винним у ненавмисному вбивстві. Суд засудив доктора до чотирьох років ув’язнення, в тому числі за професійну недбалість, зволікання з викликом швидкої допомоги, приховування від лікарів факту регулярних ін’єкцій співакові сильнодіючого препарату. Перед самою кончиною Майкл Джексон готувався дати серію шоу на сцені британської столиці.

Після смерті Джексона світ вже побачили альбоми Michael (2010) і Immortal (2011), які також включали записи співака, що раніше не видавалися.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині завершився ...
Наступна новина: Луцькі важкоатлети ...

КОМЕНТАРІ