Луцькі важкоатлети відстояли честь області

Луцькі важкоатлети відстояли честь області

22.05.14 14:23 0 773
З 13 по 17 травня у м. Славутич (Київська обл..) відбувався чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат у вікових категоріях до 15 та до 17 років.

Учасниками змагань стали і волинські майстри важкої атлетики. Хороші результати показали дівчата-важкоатлетки: у ваговій категорії до 40 кг серед п’ятнадцятирічних Тамара Шевчук здобула срібну, а Анастасія Степанюк - бронзову нагороди. Обидві навчаються у Луцькїй ЗОШ № 24, а тренуються у ФСТ «Динамо», де під керівництвом заслуженого тренера України Миколи Авраменка та тренера-викладача Юрія Стаднюка.

Серед юнаків до 17 років у ваговій категорії 85 кг бронзовим призером став Андрусь Богдан. Юнак є кандидатом у майстри спорту з важкої атлетики. Навчається спортсмен у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою. На чемпіонаті представляв фізкультурно-спортивне товариство «Колос».

У підсумку, юні волинські важкоатлети гідно відстояли честь області на чемпіонаті України у Славутичі, продемонструвавши високі спортивні результати та здобувши нагороди.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новий альбом Xscape Майкла ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ