Луцьк: спортивні досягнення вихованців клубу « Білий м’яч»

Луцьк: спортивні досягнення вихованців клубу « Білий м’яч»

22.05.14 08:41 0 989
У міському клубі за місцем проживання «Білий м’яч» (керівник Юрій Остромецький), який знаходиться за адресою вул. Конякіна, 35, організовано функціонування секцій з видів спорту: джиу-джитсу, дзюдо, жіночого самозахисту, аеробіки, футболу.

Вже багато років секцію джиу-джитсу очолює в клубі заслужений тренер України Ігор Юхименко, в якій займається близько 50-ти спортсменів.

З 28 квітня по 5 травня в Парижі проходив етап Кубка Європи з джиу-джитсу. Збірну команду України від Волині представляли троє спортсменів, вихованців клубу «Білий м’яч». Один з них – Богдан Мочульський виборов бронзу у ваговій категорії до 56 кг. Максим Гераскін (вагова категорія до 62 кг) здобув п’яте місце. Трохи не поталанило Владиславу Червонящому (вагова категорія до 69 кг), який залишився за бортом призерів і виборов лише дванадцяте місце.

Також у клубі «Білий м’яч» 16-17 травня за участю 25 вихованців спортивної секції проведено навчально-тренувальні збори та змагання з підготовки та відбору до фіналу Кубка Європи з джиу-джитсу, який відбудеться у червні в Румунії в Бухаресті.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ