В Луцьку цьогоріч планують відремонтувати тротуар на проспекті Перемоги

В Луцьку цьогоріч планують відремонтувати тротуар на проспекті Перемоги

22.05.14 11:15 0 722
Під час сьогоднішнього засідання виконавчого комітету внесено доповнення до рішення виконавчого комітету міської ради від 11.03.2014 № 131-1 «Про затвердження переліків об’єктів, на яких проводитимуться роботи з реконструкції, капітального ремонту та утримання вулично-дорожньої мережі за рахунок субвенції з державного бюджету». Зокрема, планують провести капітальний ремонт перехрестя пр. Соборності – вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, мосту через р. Сапалаївку на вул. Теремнівській, вул. 8-го Березня та заїзду до Свято-Троїцького кафедрального собору з пр. Волі.

Член виконкому Михайло Щур зауважив, що у попередні роки не завжди всі вулиці зазначені в переліку були відремонтовані. Крім того, за його словами, вулиці ремонтуються не по порядку у списку, а вибірково.

На це міський голова Микола Романюк зазначив, що у 2013 році з Державного бюджету не надійшло на ці цілі п’ять мільйонів гривень. У зв’язку з цим частину робіт з ремонту вулиць, які були зроблені у минулому році, оплату проводять у цьому.

Крім того, частину вулиць ремонтуються за кошти обласного бюджету. Міська рада надає перелік облдержадміністрації, яка й обирає коли і що відновлювати.

Микола Романюк зазначив, що постійно робить об’їзд міста і бачить, у якому стані знаходяться автошляхи. Він наголосив, що зацікавлений, щоб якнайбільше вулиць у місті було відремонтовано.

Міський голова повідомив, що вчора він оглядав проспект Соборності, який знаходиться у незадовільному стані. Цьогоріч планують відремонтувати частину дороги.

Крім того, Микола Романюк повідомив, що буде відновлено покриття на тротуарі вздовж проспекту Перемоги. Нині уже там тривають роботи.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук наголосив, що під час ремонту вулиць необхідно не забувати й про пішохідні переходи. За його словами, у цих місцях необхідно робити пониження бордюрного каменю, аби люди з фізичними вадами, мами з дитячими візочками могли безперешкодно перейти через дорогу.

Підтримав свого першого заступника й міський голова Микола Романюк, який наголосив, що під час розроблення проекту ремонту вулиці необхідно врахувати й пониження бордюрів у місцях пішохідних переходів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ