У Львові визначили переможців обласного конкурсу юних інспекторів руху

У Львові визначили переможців обласного конкурсу юних інспекторів руху

22.05.14 10:29 0 733
У Львові на базі автомістечка, що по вулиці Пасічній, відбулись змагання юних інспекторів руху. У конкурсі взяли участь школярі віком від 9 до 16 років.

Школярі демонстрували своє вміння вправно керувати велосипедом, долаючи складні перешкоди. А от у конкурсі “Юний регулювальник” учасникам довелось виконувати непросте завдання – самостійно регулювати рух на перехресті. Оцінювали цей етап працівники Державтоінспекції, які відзначили, що школярі дуже добре впоралися із цим завданням.

Наступний етап конкурсу – “Медична допомога”. Аби вибороти для своєї команди максимальний бал, учасникам потрібно було на практиці довести, що вони не розгубляться в екстремальній ситуації та зможуть швидко й кваліфіковано допомогти постраждалим у дорожньо-транспортній пригоді. Лікарі, які оцінювали цей етап конкурсу, розповіли, що були приємно вражені знаннями юних інспекторів руху.

Ще два етапи змагань школярі проходили у навчальних класах. Спершу ЮІРівці демонстрували свої знання про дорожні знаки, а після цього – розв’язували тести із Правил дорожнього руху.

За підсумками всіх етапів конкурсу, перемогу одержала команда “Зелений вогник” Личаківського району міста Львова.

Друге місце посів загін ЮІР “МТЗ” (місто Городок) та команда “Світлофор” (школа №73 міста Львова). А “бронзу” розділили між собою ЮІРівці з Старосамбірського району та команда “Фара” з Жовківщини.

Переможці обласного зльоту юних інспекторів руху отримали грамоти та призи.

Організатори змагань відзначають: такі конкурси для дітей є надзвичайно важливими й потрібними, адже учні на практиці засвоюють правила безпеки на дорозі та вчаться бути зразковими учасниками дорожнього руху.

Організаторами змагань виступили управління державної автомобільної інспекції головного управління МВС України у Львівській області, служба у справах дітей облдержадміністрації та департамент освіти і науки облдержадміністрації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ