У Львові напередодні шкільних канікул для дітей проведуть пізнавальні уроки з дорожньої безпеки

У Львові напередодні шкільних канікул для дітей проведуть пізнавальні уроки з дорожньої безпеки

22.05.14 15:51 0 742
Вже скоро у львівських школах розпочнуться літні канікули, на які з нетерпінням очікують дітлахи. Для малих бешкетників - це пора веселощів та розваг, а от дорослим у цей час додасться клопотів та хвилювань за безпеку малечі.

Лише з початку року в дорожніх аварія у Львові травмувалися 34 дитини. Понад 40% таких пригод сталися з вини юних учасників дорожнього руху, через нехтування ними елементарними правилами безпеки. Найчастіше у ДТП потрапляли юні пішоходи. Нерідко травмувалися й пасажири та велосипедисти.

Тож, аби нагадати школярам «ази» дорожньої грамоти та застерегти їх від необачності й помилок, напередодні канікул працівники ДАІ проводять у загальноосвітніх закладах пізнавальні уроки та бесіди.

А вчора у місті відбулись змагання юних інспекторів руху. Школярі із різних районі області та Львова демонстрували свої знання із ПДР, розповідали про дорожні знаки, вчилися самостійно регулювати рух, надавати першу медичну допомогу постраждалим у дорожньо-транспортних пригодах.

Такі змагання, - зазначають організатори, - допомагають школярам краще засвоїти Правила дорожнього руху, вчать правильно застосовувати ці знання у щоденному житті, добре орієнтуватися у складних дорожніх ситуаціях. Конкурс команд ЮІР щороку проводять напередодні літніх канікул, аби діти не лише відмінно засвоїли дорожню абетку, але й поділилися отриманими знаннями з однолітками.

Працівники Державтоінспекції також звертаються до батьків із проханням не легковажити безпекою малечі та показувати діткам лише позитивний приклад поведінки на дорозі!

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницькому музичному ...
Наступна новина: Молодих іранців ...

КОМЕНТАРІ