Народні депутати-свободівці нагородили переможців конкурсу "Жінка у борні за Україну"

Народні депутати-свободівці нагородили переможців конкурсу "Жінка у борні за Україну"

22.05.14 15:18 0 777
Народний депутат України від ВО "Свобода" Олександр Мирний взяв участь в нагородженні переможців конкурсу нарисів "Жінка в історії", заснованого мистецьким порталом "Жінка-українка". Переможців конкурсу в номінації "Жінка у борні за Україну" визначила український політик, голова Львівської обласної організації ВО "Свобода", голова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех.

Нагородження відбулося в Домі освіти та культури "Майстер Клас" у Києві. Як зазначила Ірина Сех, завдяки авторам, що надіслали на конкурс свої нариси, Україна відкриє для себе багато цікавих жіночих постатей, забутих і маловідомих імен.

В конкурсі взяли участь автори із різних куточків України – Тернополя, Дніпропетровська, Києва, Стрия. У номінації "Жінка у борні за Україну" перше місце посіла Наталія Карпенкова, місто Стрий, Львівська область, за нарис "Хвала, за те, що у армійському строю, Вітчизну, як дитину, надійно захищаєте свою…", друге місце – Ольга Лоїк, місто Київ, за нарис "Дівчина зі світлини". третє місце - Наталія Кутняк, місто Броди, Львівська область, за нарис "Незгасна свіча Марти Гай".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підготовка до ЗНО на ...
Наступна новина: Визначено перевізників на ...

КОМЕНТАРІ