Чернігів: Олександр Соколов: місто до виборів готове

Чернігів: Олександр Соколов: місто до виборів готове

22.05.14 12:16 0 761
Підготовка до проведення позачергових виборів Президента України, що відбудуться в Україні 25 травня, завершується.

Як повідомив під час наради у Чернігівській облдержадміністрації міський голова Олександр Соколов, позачергові вибори Президента України на території Чернігова проходитимуть на 127 виборчих дільницях. У місті на постійній основі утворено 126 виборчих дільниць, у тому числі – 111 звичайних і 15 спеціальних виборчих дільниць, 1 дільниця у слідчому ізоляторі утворена на тимчасовій основі.

У межах компетенції виконавчих органів Чернігівської міської, Деснянської та Новозаводської районних у місті рад проведена робота щодо матеріально-технічного забезпечення дільничних виборчих комісій. Так, встановлено 50 основних телефонних апаратів, 59 паралельних телефонних апаратів, переоформлено 29 телефонів, за що виконавчий комітет оплатив рахунок на 7,8 тис. грн.

Зараз вирішується питання щодо надання дільничним виборчим комісіям додаткового автотранспорту для голосування за місцем перебуванням виборців, які нездатні пересуватись самостійно. Виконавчі комітети районних в місті рад працюють над забезпеченням виборчих дільниць скриньками для таємного голосування.

"Місто до виборів готове. Усі питання, що відносяться до компетенції виконавчих органів Чернігівської міської, районних у місті рад, будуть вирішуватися оперативно", - сказав О.Соколов. Також він зазначив, що у ніч з 25 на 26 травня освітлення обласного центру, як традиційно у ніч виборів, вимикатися не буде.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ