В Житомирській області 300 тис. грн. з обласного бюджету буде направлено на допомогу сім’ям загиблих військовослужбовців

В Житомирській області 300 тис. грн. з обласного бюджету буде направлено на допомогу сім’ям загиблих військовослужбовців

22.05.14 15:23 0 779
На засіданні сесії обласної ради 21 травня йшлося про внесення змін до обласного бюджету 2014 року, зокрема щодо матеріальної допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців з Житомирщини.

Так, з обласного бюджету було вирішено виділити 300 тис. грн. на підтримку родин військових, котрі загинули, захищаючи незалежність України на Сході держави.

Голова облдержадміністрації Сидір Кізін наголосив, що наша область несе чи не найбільші людські втрати. Житомирщина втратила вже дев’ять військовослужбовців. Це Сергій Панасюк, Вадим Заброцький, Віталій Дульчик, Сергій Хрущ, Віталій Рудий, Олег Славіцький, Віктор Верещак, Володимир Котвицький, Геннадій Беляк. Також є поранені.

«З життя пішли найкращі сини українського народу. Це цвіт нації. Ми повинні на належному рівні вшанувати їхню пам\'ять», - зазначив Сидір Васильович.

Крім того, очільник області звернувся до органів місцевого самоврядування у населених пунктах, де проживали загиблі військовослужбовці, з пропозицією перейменувати вулиці на їх честь, школи, яких вони навчалися.

23 травня у День героїв Житомирщина вшановуватиме і загиблих земляків–військовослужбовців на рівні з тими героями, які в різні часи боролися за незалежність України.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: рятувальники провели ...

КОМЕНТАРІ