В Житомирській області особовий склад батальйону територіальної оборони укомплектовано на 90-95%

В Житомирській області особовий склад батальйону територіальної оборони укомплектовано на 90-95%

22.05.14 10:07 0 817
Військовий комісар Житомирського обласного військового комісаріату, полковник Микола Залесський розповів, що з 5 травня 2014 року розпочато формування 10-го батальйону територіальної оборони на території Житомирської області. У штаті батальйону буде 423 військовослужбовці, серед яких 40 офіцерів, 71 сержант та 312 солдатів.

У новоствореному батальйоні буде створено три структурних підрозділи: дві роти охорони та стрілецька рота.

Микола Олексійович наголосив, що з числа патріотично налаштованих військовозобов’язаних людей до батальйону територіальної оброни за принципом призову під час часткової мобілізації у добровільному порядку відібрано та погоджено кандидата на посаду командира батальйону територіальної оброни №10 на території Житомирської області полковника запасу Василя Осипчука.

Командиром батальйону відібрано в організаційне ядро 30 військовозобов’язаних, із яких 15 офіцерів. На військкоматами області для формування батальйону відібрано 319 військовозобов’язаних, серед яких 91 офіцер.

«Батальйон територіальної оборони щодо особового складу практично укомплектовано майже на 90-95%», - зазначив Микола Залесський.

За його словами, термінового вирішення потребує питання матеріального забезпечення. Програма матеріально-технічного забезпечення 10-го батальйону територіальної оборони Житомирської області, яку було прийнято на засіданні сесії обласної ради 21 травня, сприятиме вирішенню зазначеного питання. Формування батальйону планується завершити до 31 травня 2014 року.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ