Житомирщина: 2 млн. грн. виділили на підтримку 10-го батальйону територіальної оборони, військових частин, структурних підрозділів ВВ та СБУ області

Житомирщина: 2 млн. грн. виділили на підтримку 10-го батальйону територіальної оборони, військових частин, структурних підрозділів ВВ та СБУ області

22.05.14 18:13 0 836
На позачергове засідання сесії обласної ради 21 травня 2014 року було винесено на порядок денний два питання: про Програму матеріально-технічного забезпечення 10-го батальйону територіальної оборони Житомирської області та про внесення змін до бюджету області на 2014 рік. На сесії були присутніми 75 депутатів із 111.

Так, з обласного бюджету виділили 2 млн. грн. та 2,7 млн. грн. заплановано залучити з інших джерел на програму матеріально-технічного забезпечення 10-го батальйону територіальної оборони Житомирської області. Депутати прийняли рішення розширити програму як за назвою, так і за учасниками, яких вона стосується. До Програми долучили ще військові частини області (зокрема 95, 26 та 30 військові бригади, які несуть службу на Сході країни), підрозділи органів внутрішніх справ та СБУ, які також потребують підтримки.

Таким чином з обласного бюджету виділено 700 тис. грн. на 10-й батальйон територіальної оборони, 500 тис. грн. – військовим частинам та по 400 тис. – міліції та СБУ.

«Такі батальйони територіальної оброни створені в кожній області. ми повинні підставити плече державі і допомогти батальйону, який є структурним підрозділом Міністерства оборони України. На Полтавщині фінансування такого батальйону буде здійснено з депутатських коштів, в інших регіонах – прийняті подібні програми підтримки, як і на Житомирщині», - зазначив голова облдержадміністрації Сидір Кізін.

Крім того, очільник області наголосив на важливості будь-якого внеску на підтримку наших військовослужбовців, подякував громаді та підприємцям області, які не залишаються осторонь та допомагають фінансово та матеріально. Також розповів про те, що батальйон буде розміщений у військовій казармі у м. Новограді-Волинському. Наразі туди поновили необхідні комунікації і триває робота по завезенню ліжок та інших необхідних меблів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ