Рівненщина: рятувальники, представники влади та бізнесу району під час спільного «круглого столу» обговорили нагальні питання щодо партнерської співпраці

Рівненщина: рятувальники, представники влади та бізнесу району під час спільного «круглого столу» обговорили нагальні питання щодо партнерської співпраці

22.05.14 10:27 0 793
20 травня у Володимирецькій районній державній адміністрації відбувся «круглий стіл» з питань реалізації на Володимиреччині вимог Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», зокрема, щодо видачі документів дозвільного характеру у сфері пожежної та техногенної безпеки. Участь у засіданні взяли голова Володимирецької РДА Володимир Савонік, адміністратор районного дозвільного центру райдержадміністрації Наталія Ткачук, начальник Володимирецького районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області Андрій Муравинець, завідувач сектору оподаткування та контролю об’єктів та операцій Володимирецького відділення Кузнецовської ОДПІ Наталія Рижа та суб’єкти господарювання (приватні підприємці) району.

Відкриваючи роботу «круглого столу», голова Володимирецької райдержадміністрації Володимир Савонік наголосив: «Суб’єкти господарювання відіграють без перебільшення дуже важливу роль у наповненні бюджету району. Адже їх частка у всіх фінансових надходженнях найбільша. Тому місцева влада робитиме все задля підтримання розвитку підприємництва на Володимиреччині та створення сприятливого клімату для їх роботи».

Організація та проведення даного заходу покликана знайти спільні рішення і шляхи подолання існуючих проблем у забезпеченні пожежної та техногенної безпеки суб’єктів господарювання. З цією метою ще минулого року Державною службою з надзвичайних ситуацій було значно спрощено порядок отримання юридичними та фізичними особами дозвільних документів шляхом реєстрації за декларативним принципом. Начальник Володимирецького РС ГУ ДСНС Андрій Муравинець роз’яснив присутнім останні зміни в законодавстві України про дозвільну систему у сфері господарської діяльності. Також детально обговорили питання декларування відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки, введення в експлуатацію об’єктів нового будівництва, реконструкції, порядок проведення планових, позапланових перевірок та застосування запобіжних заходів тощо. Також присутніх було ознайомлено з роботою Консультаційного центру Головного управління Держслужби з НС в області.

Проведення «круглого столу» на даний час дуже актуальне, адже партнерська співпраця між представниками бізнесу та Держслужби з надзвичайних ситуацій сприятиме підприємцям у побудові безпечного бізнесу.

Володимирецький РС ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ