Підготовка до ЗНО на Тернопільщині – на завершальному етапі

Підготовка до ЗНО на Тернопільщині – на завершальному етапі

22.05.14 15:03 0 735
У Тернопільській області для участі у ЗНО зареєструвалися 7 205 абітурієнтів, з них 3 – мешканці Криму, які у зв’язку з суспільно-політичною ситуацією в країні мешкають на Тернопільщині.

Про це та про підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання на Тернопільщині заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра доповів віце-прем'єр-міністру України Олександру Сичу під час селекторної наради.

" Всі заходи щодо підготовки до проведення ЗНО на Тернопільщині проведено, - зазначив заступник. – Налагоджено співпрацю з відповідними службами, зокрема управлінням МВС, служби з надзвичайних ситуацій, охорони здоров’я, визначено пункти тестування".

Леонід Бицюра наголосив, що в області створено умови для складання тестування абітурієнтами з фізичними вадами. Зокрема, забезпечено сурдопереклад, створено спеціальні умови для абітурієнтів з вадами опорно-рухового апарату тощо.

Нагадаємо, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання абітурієнтів у 2014 році розпочнеться 3 червня та триватиме до 27 червня.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 28 травня у Львівській ...
Наступна новина: Народні депутати-свободівці ...

КОМЕНТАРІ