Департамент розвитку інфраструктури Тернопільської облдержадміністрації очолив Василь Ясіновський

Департамент розвитку інфраструктури Тернопільської облдержадміністрації очолив Василь Ясіновський

22.05.14 09:08 0 1563
Голова Тернопільської ОДА Олег Сиротюк представив новопризначеного директора департаменту розвитку інфраструктури Василя Ясіновського.

Очільник краю наголосив, що на департамент розвитку інфраструктури покладено виконання багатьох важливих завдань, тому новопризначений керівник повинен в першу чергу організувати ефективну роботу колективу.

«Для нас дуже важливо, щоб структурні підрозділи облдержадміністрації, управління, департаменти працювали не тільки як окремі структури, а й перебували у тісному взаємозв’язку між собою, - зазначив Олег Сиротюк. – Новому керівнику ставляться завдання по прийняттю оперативних та ефективних рішень, ключовими з яких є організація роботи щодо розроблення і здійснення заходів для покращення інвестиційного та інноваційного клімату в області у сферах транспорту, зв’язку, дорожнього господарства та енергозбереження».

Директор департаменту розвитку інфраструктури ОДА Василь Ясіновський подякував керівництву за довіру та запевнив, що докладе максимум зусиль, щоб Тернопільщина використала усі свої можливості для розвитку інфраструктури, а відповідно зростання економіки краю.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ