Олексій Кайда вимагає звільнити керівника тернопільського фонду соцстрахування за махінації з держзакупівлями

Олексій Кайда вимагає звільнити керівника тернопільського фонду соцстрахування за махінації з держзакупівлями

22.05.14 10:16 0 823
21 травня 2014 року народний депутат України свободівець Олексій Кайда звернувся до міністра соціяльної політики України Людмили Денісової та прокурора Тернопільської області Юрія Гулкевича з приводу неправомірних дій посадових осіб виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соцстрахування з тимчасової втрати працездатності під час проведення державних закупівель з надання послуг у галузі оздоровлення та відпочинку дітей. Як зазначив депутат, унаслідок некомпетентних та непрофесійних дій в. о. директора обласного відділення фонду Василя Збриського літнє оздоровлення та відпочинок дітей працівників підприємств, установ, організацій Тернопільщини, що сплачують обов'язкові страхові внески, опинилися під загрозою зриву.

У депутатському зверненні йдеться про факти грубого порушення законодавства з боку членів тендерного комітету виконавчої дирекції фонду під час проведення процедури держзакупівель з надання послуг у галузі оздоровлення та відпочинку дітей, виявлені правоохоронними органами та обласною держфінінспекцією. Як зазначив Олексій Кайда за цим фактом вирішується питання скасування, згідно з чинним законодавством, державної закупівлі.

Також свободівець наголосив на інформації в ЗМІ про вимагання неправомірної вигоди від кожного претендента-учасника тендера в розмірі 17 % від загальної суми коштів, які було заплановано спрямувати на закупівлю путівок.

Депутат-свободівець звернувся до міністра соцполітики та обласного прокурора із закликом перевірити факти неправомірних дій згаданих посадових осіб, а також з вимогою розглянути питання відповідності перебування на займаній посаді в. о. директора виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соцстрахування з тимчасової втрати працездатності Василя Збриського.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ