Українські музиканти обіцяють концертом віддячити молоді, що піде на вибори

Українські музиканти обіцяють концертом віддячити молоді, що піде на вибори

22.05.14 13:08 0 759
У день президентських виборів 25 травня у Києві відбудеться спеціальний концерт «Не пасуй – голосуй!» для молодих виборців, щоб мотивувати їх прийти на вибори і віддати свій голос. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Мета, щоб молоді люди залишилися у місті, сходили на виборчу дільницю і віддали свій голос за якогось кандидата, а потім прийшли на концерт, на якому ми їм віддячимо за те, що вони не поїхали на шашлики чи не залишились дома», – розповів автомайданівець і співорганізатор концерту Сергій Коба.

Концерт вперше проходить не на підтримку якогось кандидата чи політичної сили, акцентують організатори, і відбувається в рамках акції Автомайдану «Не ЗЛИй Україну». Концерт є аналогом американської позапартійної ініціативи «Rock the vote!», яка за 21 рік свого існування залучила до голосування близько п’яти мільйонів молодих американців.

У різний час в акціях «Rock the vote!» брали участь Мадонна, Крістіна Агілера, Джастін Тімберлейк, Рікі Мартін, Aerosmith та багато інших. В Україні ж ініціативу «Не пасуй – голосуй!» підтримали «ВВ», «Друга ріка», «Скрябін» і «ТІК».

«Сподіваюсь, що такі концерти стануть нашої українською традицією, адже це активізація особистості», – каже лідер «ВВ» Олег Скрипка.

Кожен, хто проголосує, може потрапити на концерт безкоштовно. Треба тільки отримати браслет акції у волонтерів Автомайдану біля своєї дільниці, або зробити фото на її фоні і показати перед концертом на вході.

Концерт відбудеться у парку Дружби народів о 18 годині і розрахований, щонайменше, на 20 тисяч відвідувачів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ