Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

23.05.14 16:08 0 763
Протягом минулої доби у Чернівецькій області виникло 3 пожежі, 2 з яких сталися у Кіцманському районі. У селі Оршівці Кіцманського району пожежа виникла в житловому будинку місцевого мешканця. Пожежно-рятувальний підрозділ міста Кіцмань та пожежно-сторожова охорона села Оршівці відразу були направлені за місцем виклику. На момент виникнення пожежі в поруч розташованому гаражі знаходився легковий автомобіль «Volkswagen». Рятувальники спільно з місцевими мешканцями відтягнули його у безпечне місце. Одночасно з цим бійці ДСНС проводили роботи по ліквідації пожежі. За лічені хвилини пожежу було локалізовано, а в подальшому повністю ліквідовано. Вогнем знищено шиферне покриття на площа 70 кв.м.., пошкоджено перекриття та речі домашнього вжитку. Завдяки діям рятувальників від знищення вдалося врятувати житловий будинок та легковий автомобіль. Постраждалих немає.

Ще одна пожежа в Кіцманському районі сталася у селі Мамаївці в житловому будинку місцевого мешканця. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 9 міста Кіцмань та місцева пожежна охорона смт. Лужани, які прибули на місце події, ліквідували пожежу. Вогнем знищено побутову техніку, пошкоджено речі домашнього вжитку. Оперативні дії вогнеборців дозволили врятувати від знищення житловий будинок. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

У Чернівцях по вул. Південно-Кільцевій горів автомобіль «Nissan». Загорання виникло в моторному відсіку автомобіля. Рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області вже за 2 хвилини прибули на місце події. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу. Полум’ям знищено моторний відсік. Рятувальники зберегли від знищення автомобіль. На пожежі ніхто не постраждав.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тріумф луцьких ...
Наступна новина: Усик: На даний момент я ...

КОМЕНТАРІ