На семінарі у Чернівецькій міській раді розглянули питання енергетичного менеджменту та моніторингу в житлових будівлях

На семінарі у Чернівецькій міській раді розглянули питання енергетичного менеджменту та моніторингу в житлових будівлях

23.05.14 10:07 0 785
22 травня, в рамках виконання меморандуму між проектом українсько-німецького технічного співробітництва GIZ «Енергоефективність у громадах. Україна» та консорціумом на чолі з Чернівецькою міською радою проведений семінар на тему «Енергетичний менеджмент та моніторинг у житлових будівлях. Роль ОСББ».

У семінарі узяли участь консультанти проекту, працівники департаменту економіки та департаменту житлово-комунального господарства міської ради, районних в м. Чернівцях рад, представники міст-партнерів консорціуму –Коломиї та Кам’янець-Подільського, керівники ОСББ, ЖБК та житлово-комунальних підприємств Чернівців.

З вітальним словом до учасників семінару звернувся заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Георгій Леонтій, який зазначив важливу роль місцевих територіальних громад та органів місцевого самоврядування в питаннях забезпечення сталого енергетичного розвитку регіонів, впорядкування енергопостачальної інфраструктури міст, впровадження енергозберігаючих технологій, переведення економіки на енергозберігаючий шлях розвитку.

Під час проведення семінару були розглянуті питання енергетичного менеджменту та моніторингу в житлових будівлях, роль ОСББ у впровадженні енергетичного менеджменту, організаційні та фінансові аспекти впровадження енергоефективних заходів та комплексної енергоефективної санації житлових будівель. Також, між учасниками семінару відбулась дискусія з питань практичного застосування системи енергетичного менеджменту та запровадження енергоефективних заходів в будівлях житлового фонду Чернівців.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ