Волинь: голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт ознайомився з побутом та виробничою діяльністю пенітенціарних закладів області

Волинь: голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт ознайомився з побутом та виробничою діяльністю пенітенціарних закладів області

23.05.14 10:46 0 753
Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт учора ознайомився з побутом та виробничою діяльністю пенітенціарних закладів області, що у Ковелі, смт Цумань та Маневичі.

Зокрема, у Ковельській колонії виховується 96 неповнолітніх. Григорій Пустовіт оглянув професійно-технічне училище та школу, медичну частину, їдальню та відділення соціально-виховної та психологічної служби.

Голова облдержадміністрації під час спілкування з юнаками зауважив, що їх життєвий шлях тільки розпочинається, і тому важливо зараз зробити правильні висновки, адже від цього залежить майбутнє.

Григорій Пустовіт також ознайомився з роботою Маневицької колонії суворого режиму, де відбувають покарання 870 осіб, що неодноразово в своєму житті потрапляли за ґрати. Григорій Пустовіт відвідав кімнати проживання та майстерні, основною діяльністю яких виробництво матеріалів з дерева та каменя.

У Цуманській колонії перебувають 270 вперше засуджених. На території закладу вони обробляють деревину та камінь, вирощують овочі та працюють на фермі.

«Діяльність таких закладів спрямована на переорієнтацію життєвих цінностей людини. Фахівці працюють, щоб засудженні після звільнення не повернулися на злочинний шлях, а навпаки – змогли влаштувати своє життя, - зауважив Григорій Пустовіт.

Голова облдержадміністрації подякував керівному складу управління пенітенціарної служби в області за роботу.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ