У центральному парку та на вулиці Лесі Українки створили декоративні композиції

У центральному парку та на вулиці Лесі Українки створили декоративні композиції

23.05.14 16:23 0 718
На вході до парку культури та відпочинку імені Лесі Українки створено чотири сучасні красиві декоративні композиції. Тут висадили ялівець спельний, ялівець горизонтальний, барбарис, спірея та петунія. Все це було висаджено силами працівників Північно-західного регіонального управління «Приватбанку». Ця ж установа й придбала саджанці рослин на суму 15 тисяч гривень. Посадковий матеріал був наданий підприємством «Сад і город». Крім того, працівники «Приватбанку» прибрали територію від сміття та самосіву у прибережній водоохоронній зоні річки Стир поблизу спорткомплексу «Спартак».

Колектив цієї установи бере постійну участь у різного роду екологічних акціях та толоках.

Ознайомитися з ходом робіт приїхав міський голова Микола Романюк. Він подякував керівнику Північно-західного регіонального управління «Приватбанку» Андрію Якиміву та колективу установи за таку хорошу ініціативу. Міський голова зауважив, що раніше біля центрального входу в парк росла трава. «Тепер, завдяки дизайнерському підходу, створено чудові декоративні композиції, які радуватимуть око відвідувачів центрального парку нашого міста. Це хороший подарунок від «Приватбанку» для лучан», – наголосив він.

Ще три декоративні композиції були створені на вулиці Лесі Українки навпроти скверу «Зоряний».

Радник міського голови Борис Сорока зауважив, що ініціативу колективу «Приватбанку» повинні підтримати й інші фінансові установи, організації, підприємства. За його словами, лише спільними зусиллями можна зробити наше місто привабливішим та комфортнішим для проживання лучан. Тому він закликав, аби керівники підприємств, установ та організацій повинні створити біля своїх будівель квіткові композиції та виносне квіткове оформлення.

Крім того, незабаром буде висаджено квіти на центральній алеї у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ