Григорій Пустовіт: Волинська область до виборів готова

Григорій Пустовіт: Волинська область до виборів готова

23.05.14 13:56 0 777
“Волинська область готова до виборів”, - це підкреслив голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт на шньому брифінгу щодо організації проведення позачергових виборів Президента України. Участь у спілкуванні зі ЗМІ взяли представники управлінь, департаментів ОДА, які були причетні до забезпечення виборчого процесу.

Григорій Пустовіт поінформував, що в регіоні створено 5 окружних виборчих комісій, 1129 дільничних виборчих комісій, з них - 1199 звичайних, 27 спеціальних та 3 спеціальних тимчасових. “Всі комісії забезпечені меблями, необхідною комп'ютерною та оргтехнікою, транспортом. В достатній кількості наявні кабінки для голосування та великі й малі скриньки”, - розповів він.

Голова облдержадміністрації також повідомив, що для належної організації виборчого процесу в область з держбюджету вже надійшов перший транш коштів — 49,5 тис. грн. Цього фінансування на достатньо.

Окрім того, Григорій Пустовіт не оминув і безпечності голосування. “При органах МВС області створено оперативний штаб, який координує та відслідковує ситуацію, пов'язану з ходом виборчої кампанії. Міліціонери у день виборів чергуватимуть на усіх дільницях для забезпечення громадського правопорядку. Вирішено питання супроводу транспортування виборчих бюлетенів та протоколів комісій”, - зазначив він.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ситуація ...
Наступна новина: У Львові відкрили виставку ...

КОМЕНТАРІ