Секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко зустрівся з військовими льотчиками - учасниками льотно-методичного збору, який відбувся у Волинській області

Секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко зустрівся з військовими льотчиками - учасниками льотно-методичного збору, який відбувся у Волинській області

23.05.14 11:51 0 763
У Повітряних силах Збройних Сил України завершується льотно-методичний збір з бойового злагодження екіпажів, пар і ланок тактичної та транспортної авіації. На території Волинської області упродовж чотирьох діб відбувалася підготовка екіпажів бомбардувальної авіації. Для проведення занять до Луцька було передислоковано Су-24М та навчально-бойові літаки Л-39 “Альбатрос”.

Завершальний етап збору проходив під керівництвом заступника начальника управління підготовки та застосування авіації командування Повітряних сил Збройних Сил України льотчика-снайпера полковника Сергія Близнюка. Разом із ним тренувалися військові льотчики, які підтвердили кваліфікацію “1”, “2” та “3” класів.

Секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко, який завітав до військових авіаторів, зауважив, що міська рада всіляко допомагає українським військовим. Наприклад, для луцького аеродрому та військової частини у Володимирі-Волинському було перераховано 38 тисяч гривень. Він запевнив, що місцева влада й надалі шукатиме можливості для матеріальної допомоги українському війську.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Каннах через наплив ...
Наступна новина: У Львові представили книгу ...

КОМЕНТАРІ