«Футболоманія» у Луцьку

«Футболоманія» у Луцьку

23.05.14 10:27 0 821
Вчора, 21 травня, Волинський обласний та Луцький міський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно організували і провели обласний фестиваль з дворового футболу «Футболоманія», який проходив на чотирьох спортивних майданчиках обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Учасниками змагань були 20 команд дітей 2004 року народження і молодших з міст та районів області, загальноосвітніх навчальних закладів, клубів за місцем проживання Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

За результатами всіх футбольних баталій фестивалю перше місце вибороли юні спортсмени клубу за місцем проживання «Олімпія» Луцького МЦФЗН «Спорт для всіх» (спеціаліст центру Ніна Лисенко, тренер Олександр Слабецький). Срібними призерами стала команда Луцької гімназії № 21 (вчитель фізичного виховання Володимир Лещук). І третю сходинку у напруженій боротьбі посіла команда клубу за місцем проживання «Білий м’яч» Луцького МЦФЗН «Спорт для всіх» (спеціаліст центру і тренер Юрій Остромецький). Трохи не поталанило команді клубу за місцем проживання «Стріла» Луцького МЦФЗН «Спорт для всіх» (спеціаліст центру Галина Тимощук, тренер Михайло Мельник). Всього один крок вони не дотягнули до бронзової нагороди. Але у них ще все попереду, після старанних тренувань і у їхньої команди будуть перемоги.

Фестиваль пройшов на належному рівні. Команди учасники показали свої вміння у грі та волю до перемоги, а також отримали заряд позитивних емоцій та спортивного азарту.

Всі команди фестивалю були нагороджені грамотами за участь, а команди призери – грамотами, медалями та кубками від організаторів змагань. Також організатори визначили і нагородили кращих гравців турніру, а саме: воротаря, гравця і бомбардира.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (780 798)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівські політехніки ...

КОМЕНТАРІ