Микола Романюк зустрівся з керівником громадської організації «Мости дружби в Україну» Карлом Германом Крогом

Микола Романюк зустрівся з керівником громадської організації «Мости дружби в Україну» Карлом Германом Крогом

23.05.14 15:44 0 785
З черговою поїздкою на Волині перебуває керівник громадської організації «Мости дружби в Україну» Карл Герман Крог. Очолювана ним організація тривалий час займається різноманітними благодійними, освітніми, культурними проектами.

ж з Карлом Германом Крогом та його колегами зустрілися міський голова Микола Романюк та його заступник Тарас Яковлев.

Розпочинаючи розмову, міський голова Микола Романюк подякував пану Крогу за його активну життєву позицію Він зауважив, що завдяки діяльності його організації налагоджуються тісніші взаємозв’язки між українським та німецьким народами. Хотілося б, щоб таких людей було більше.

У свою чергу, Карл Герман Крог подякував Миколі Романюку за добрі слова. Він зауважив, що робить це від щирого серця. Пан Крог повідомив, що цьогоріч знову буде відібрано дітей, які поїдуть у Німеччину вивчати мову, культуру тощо. А також восьмеро вчителів німецької мови – для удосконалення мовного рівня.

За його словами, що вчителі та діти мають можливість пізнати іншу культуру та традиції, підтягнути мовний рівень.

Він зазначив, що, завдяки таким візитам, укріплюються взаємозв’язки між людьми. Йому приємно, що молоді люди, які свого часу за допомогою його організації побували у Німеччині, на свої весілля запросили представників родин, у яких проживали.

Крім того, Карл Герман Крог повідомив, що незабаром вони планують передати нашому місту карети швидкої допомоги на базі автомобіля «Мерседес». Нині над цим питанням активно працюють.

Під час зустрічі обговорено й суспільно-політичну ситуацію в Україні.

На завершення зустрічі Микола Романюк ще раз подякував Карлу Герману Крогу за його роботу. За словами міського голови, він є прикладом для наслідування. Завдяки діяльності громадської організації «Мости дружби в Україну», дружба між нашими народами укріплюється.

У свою чергу, пан Крог пообіцяв й надалі продовжувати реалізацію різноманітних проектів в Україні.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі відбувся І ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ