У Волинській області рятувальники разом з учнями провели урок безпеки (фото, відео)

У Волинській області рятувальники разом з учнями провели урок безпеки (фото, відео)

23.05.14 14:20 0 844
21 травня в рамках проекту "Молодь прикордоння: разом за безпеку" в Луцькому навчально-виховному комплексі "ЗОШ І-ІІ ступенів №24 - технологічний ліцей" рятувальники разом з учнями 3-го класу провели урок безпеки.

Головну роль на уроці відіграли саме учні, які підготували виступи на наступні теми: «небезпека газу», «дотримання правил пожежної безпеки у лісі» та «правила користування електричними приладами». Для своїх однолітків вони у віршованій формі розповіли про важливість дотримання правил безпеки у побуті та про правила поведінки у випадку біди, а також зобразили свої знання на малюнках.

Всі учасники уроку від рятувальників отримали листівки, закладки для книжок із правилами безпеки життєдіяльності, блокноти та ручки.

Завершився урок екскурсією на виставці – музеї Управління ДСНС в області, де школярі ознайомились з історією становлення та розвитку пожежної служби, пожежно-рятувальним обладнанням. Діти спостерігали за дією установки пінного пожежогасіння, випробували старовину сирену, були в захваті від діючих діарам та макетів з правил безпеки, а також ознайомились із наслідками пожеж через людську недбалість в поводженні з вогнем.

Працівники чергової зміни аварійно – рятувальної частини продемонстрували дітям можливості спеціальної техніки та обладнання, найбільш сміливі та допитливі дітлахи мали змогу приміряти спорядження та посидіти за кермом у кабіні рятувальної техніки.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звернення голови ...
Наступна новина: 23 травня 2014: іменинники, ...

КОМЕНТАРІ