Анатолій Вітів: "Загибель волинян – на совісті в тому числі тих, хто підписує меморандуми з терористами"

Анатолій Вітів: "Загибель волинян – на совісті в тому числі тих, хто підписує меморандуми з терористами"

23.05.14 12:33 0 881
"Трагічна звістка про смерті й каліцтва на Донбасі військовослужбовців з Волині ще раз переконує в тому, на чому ми постійно наголошуємо: з терористами переговорів не ведуть і угод не підписують – їх знищують! Загибель волинян – на совісті в тому числі тих, хто підписує всілякі меморандуми з терористами". Про це 22 травня 2014 року під час поминальних заходів в урочищі "Прощаниця" Іваничівського району Волинської області заявив народний депутат України свободівець Анатолій Вітів.

22 травня 2014 року Анатолій Вітів взяв участь у поминальних заходах в урочищі "Прощаниця" в Павлівському лісі між селами Завидів і Милятин Іваничівського району Волині. Разом із громадою він вшанував пам'ять запорозьких козаків, бійців УСС, вояків УПА з куреня "Мирона", підстаршинської школи УПА.

"Нестерпно важко говорити, коли знаєш, що скоро до нашого краю вирушать домовини молодих волинських хлопців – героїв, які загинули за волю України. ми вшановуємо тут багато поколінь українських героїв – козаків, січовиків, вояків УПА, а відтепер і героїв Небесної сотні, список якої, на жаль, в ці дні поповнюється. Невже і досі не всі зрозуміли, що відбувається? Путінська Росія веде проти нас неоголошену війну, нас, українців, убивають на нашій же території!" – наголосив Анатолій Вітів. – А тим часом окремі представники нашої влади сідають з терористами за стіл переговорів, підписують усілякі меморандуми, хоча ми, свободівці, постійно наголошуємо: з терористами переговорів не ведуть і угод не підписують – їх знищують! Загибель волинян – на совісті в тому числі тих, хто підписує всілякі меморандуми з терористами".

Голова Волинської "Свободи" також зазначив: "Нам кажуть, що ми маємо домовлятися з сепаратистами, але насправді сепаратистів як таких на Донбасі практично немає. Є терористі і кремлівські агресори, які підбурюють місцеве населення, що в абсолютній більшості хоче жити в єдиній Україні. Є лише жменька неадекватних людей, які вірять, що Путін це благо. І ще – жменька тих, хто готовий за гроші продати рідну матір, українську землю, народ, який їх годує. Терористі остаточно втрачають підтримку місцевого населення, вони приречені. Але й ми не маємо права кидати зброю, бо якщо не стримаємо агресора там – на кордонах – завтра він вдиратиметься до наших домівок".

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Надал відвідав ...
Наступна новина: Свято краси та грації у ...

КОМЕНТАРІ