Хмельниччина: розпочала роботу Виставка дитячого малюнку «Небезпека очима дитини»

Хмельниччина: розпочала роботу Виставка дитячого малюнку «Небезпека очима дитини»

23.05.14 11:35 0 814
22 квітня у Хмельницькій дитячій школі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва розпочала свою роботу Виставка дитячого малюнку на тему: «Небезпека очима дитини», що триватиме до 30 травня.

На виставку організатори зібрали найкращі учнівські роботи загальноосвітніх навчальних закладів обласного центру, які протягом квітня діти готували малюнки до проведення Дня цивільного захисту. Крім того, на виставці діють експозиції, де представлені фотозвіти про проведення Дня цивільного захисту в навчальних закладах, під час яких школярі демонстрували свої вміння діяти у непередбачуваних ситуаціях, а саме: на швидкість одягали засоби індивідуального захисту органів дихання та шкіри, надавали першу медичну допомогу, транспортували «потерпілих» із зони умовної надзвичайної ситуації.

Напередодні літніх канікул дітлахи мають чудову нагоду ще раз наочно пригадати правила поведінки під час повені, пожежі, відпочинку на воді, збирання грибів, а також згадати про подвиг героїв-ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи та небезпеку «мирного» атома.

На відкриття виставки завітало чимало школярів, які, оглядаючи малюнки, з цікавістю відшукували роботи із знайомими прізвищами своїх однокласників та вихованців своєї школи.

Протягом проведення заходу всі відвідувачі мають нагоду оцінити роботи і додати запис у Книгу відгуків, тим самим проголосувати за найкращі малюнки. Переможців організатори нагородять грамотами та цінними подарунками у день святкування останнього дзвоника у школах.

Організатори переконані, що споглядаючи яскраві дитячі малюнки, відвідувачі зможуть краще засвоїти корисну інформацію та не розгубитися під час справжньої небезпеки.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Житомирська область: ...

КОМЕНТАРІ