На Донбасі ускладнено рух поїздів та автобусів

На Донбасі ускладнено рух поїздів та автобусів

23.05.14 10:39 0 843
На Донбасі ускладнено рух поїздів та автобусів.

Як повідомили в Донецькій залізниці, у четвер у зв’язку з блокуванням залізничного моста на перегоні Насвітевич – Рубіжне, закрито рух на ділянці Сватове – Лисичанськ.

У зв’язку з цим відбулися зміни у графіку руху пасажирських поїздів дальнього та приміського сполучення.

Серед поїздів дальнього сполучення скасовано поїзд 126/125 Луганськ-Київ, що прямував через Горлівку.

Також скасовано поїзд №325/326 Харків – Луганськ.

Поїзд №144/143 Донецьк – Санкт-Петербург змінив маршрут.

«У ситуації, що склалася, при плануванні поїздки залізничним транспортом пасажирам слід звертатися за уточненою інформацією в залізничні каси та довідкові служби вокзалів, а також стежити за оголошеннями на вокзалах та станціях», – сказано у повідомленні.

Залізниця обіцяє повернути кошти за квитки на поїзди дальнього сполучення, що курсують за зміненим маршрутом і не проходять станції, на які були придбані квитки.

Продаж квитків на низку поїздів скасовано.

Крім того, як повідомили «Українській правді» місцеві жителі, проблеми є і в автомобільному сполученні. Сепаратисти блокують рух автобусів, вимагають у людей паспорти.

За її словами, рух автобусів значно ускладнено як із Донецька, так і в Донецьк. Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Волинь: голова ...

КОМЕНТАРІ