У неділю львів’яни помоляться за гідні вибори та українців Сходу

У неділю львів’яни помоляться за гідні вибори та українців Сходу

23.05.14 12:48 0 778
У неділю, 25 травня, у Львові на площі перед пам’ятником Тарасові Шевченку відбудеться спільна молитва за чесні, прозорі та гідні вибори президента України, за українців на Сході та за уникнення кровопролиття.

Про це повідомляється на сторінці «Євромайдану Львів» у Фейсбук.

«У цей непростий час мусимо не втрачати надії та щиро просити в Бога і Богородиці заступництва. Щира молитва є нашою зброєю, яка має велику силу, – йдеться у повідомленні. – Маємо чимало прикладів в історії, коли молитва рятувала цілі міста та країни. Сподіваємось, що Божа ласка зійде на українців і даруватиме кращу долю нашій державі».

Екуменічна молитва розпочнеться о 14:30

Також у п’ятницю 23 травня в Гарнізонному храмі св. апостолів Петра і Павла відбудуться нічні чування з 21:00 до 24:00 за чесні президентські вибори та світле майбутнє України.

Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ