Патріарх Філарет з’ясує у Турчинова, куди пішли 53 млн грн, зібрані для Небесної сотні

Патріарх Філарет з’ясує у Турчинова, куди пішли 53 млн грн, зібрані для Небесної сотні

23.05.14 13:49 0 763
Глава Української Православної Церкви Київського Патріархату, Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет має намір з’ясувати у голови Верховної Ради, в.о. президента Олександра Турчинова, як були витрачені 53 млн грн, зібрані для родичів людей, загиблих на Майдані, і чому їм виплатили тільки по 12 тис. грн.

Про це Патріарх Філарет повідомив в четвер, 22 травня, перед початком зустрічі релігійних діячів України з Олександром Турчиновим, повідомляє RISU.

«Я, наприклад, порушу питання: збирали кошти на сім’ї загиблих на Майдані – 133 людини загинули. Зібрали 53 млн грн, а дали на сім’ю лише по 12 тис. грн. Виникає питання: а де інші кошти, куди вони пішли чи підуть? І тому я хочу порушити питання перед головою Верховної Ради, щоб створили якусь комісію з розподілу цих коштів серед сімей, діти або чоловіки яких загинули на Майдані», – сказав Філарет.

Також Патріарх додав, що на зустрічі буде порушене питання ціни на газ для Церкви. «Церкву прирівняли до прибуткових організацій, а церква, згідно зі статутом, – не прибуткова організація. Тому ми хотіли просити владу, щоб церкву прирівняти до населення», – заявив він.

Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кам’янка – Бузька: ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ