24 травня у Львові – прем’єра вистави «Таїна буття» про Івана Франка

24 травня у Львові – прем’єра вистави «Таїна буття» про Івана Франка

23.05.14 12:17 0 779
У Львові 24 травня о 16.00 у приміщенні Першого українського театру для дітей та юнацтва відбудеться прес-конференція з нагоди виходу прем’єри вистави «Таїна буття» Тетяни Іващенко, а о 17.00 – прем’єра вистави.

Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Автор п’єси спробувала дослідити та розповісти історію стосунків Ольги Хоружинської та Івана Франка. Надзвичайно складна та драматична історія не залишає байдужими та допомагає краще зрозуміти світ поета та жінки, яка все життя була поруч із ним.

Вистава «Таїна буття» в повній мірі розкриває усю складність взаємин між чоловіком та жінкою не лише через призму геніальності Івана Франка. Вистава орієнтована на молодь старшого шкільного віку та дорослих.

Прем’єра відбудеться 24 травня, в суботу, о 17.00.

Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку вшанують Героїв
Наступна новина: Росія виступає проти ...

КОМЕНТАРІ