Що пророкують зірки Україні – прогноз астролога

Що пророкують зірки Україні – прогноз астролога

23.05.14 13:07 0 939
В астрологію можна вірити або не вірити. Особливо нині, коли наше збурене суспільство стоїть на порозі такого важливого для країни вибору нового президента України. То яким же стане 25 травня 2014 року для українців та чи відбудуться вибори взагалі? Що чекає на змордовану Україну далі? З такими запитаннями ми звернулися до відомого львівського астролога, члена координаційної Ради спілки астрологів України, Голови Львівської регіональної асоціації астрологів «Геліос» Олега Горбаня.

– Пане Олеже, а чи вдало обрано 25 травня для такої важливої події, як вибори президента? Якою буде конфігурація зірок на небі цього дня та що пророкують вони українцям? Чи відбудуться заплановані вибори?

– На відміну від дат усіх попередніх виборів в Україні, 25 травня цього року є цілком сприятливим днем. Але варто пригадати та проаналізувати ті зоряні конфігурації, які спричинили нинішні непрості та трагічні події в Україні. Як потужне застереження, починаючи ще з осені минулого року нині на небі поступово сформувався так званий Великий Хрест із чотирьох потужних та неоднозначних з точки зору астрології планет: Плутон-Уран-Юпітер-Марс, з якими асоціюють обман, бунтарство, невизначеність, войовничість, але й водночас наступний прогрес. Потужний вплив цього хреста земляни уже відчули сповна та відчуватимуть його до кінця травня. На додачу 15 квітня відбулося місячне затемнення (у 2014 році їх буде два, наступне 8 жовтня), а 29 квітня відбулося ще й сонячне затемнення (у 2014 році їх теж буде два, наступне – 23 жовтня). Усе це свідчить про особливо явне протистояння між злом та добром, явним та прихованим – зрештою, усе це ми зараз спостерігаємо повсякчас. Варто зауважити, що такого одночасного поєднання Місячного затемнення та Великого Хреста, а потім ще й Сонячного затемнення не було на небі практично останніх 100 років! Застерігає землян також і планетоїд Хірон, який навідується до нас один раз на 50 років та який, якщо вірити записам древніх астрологів, завжди вказує на несподівані вирішення ситуацій. Хірон нещодавно разом із далекою зіркою Ахернар створив комбінацію під промовистою назвою «Меч Господній». Одночасно ця ж Ахернар разом із зіркою Міцар із сузір’я Великої Ведмедиці створила містичну «Вісь помсти», яку нині і пересікає вищезгаданий Хірон. Усі ці знакові нашарування астрологічних подій чітко свідчать про те, що найближчим часом, упродовж місяця-півтора, варто очікувати дуже інтенсивних подій, які матимуть глобальний характер, зокрема для України. Тому цілком ймовірно, що вибори 25 травня можуть бути зірвані. Але навіть, якщо вибори і будуть перенесені, то все одно після травня зорі пророкують курс поступового прогресу та повернення до стабілізації, тому, однозначно – до кінця року в Україні буде обрано і нову владу, і нового президента.

– А що пророкують зірки основним кандидатам на Президента?

– Астрологічна карта Петра Порошенка (народився 26.09.1965 під знаком Змій/Терези) свідчить, що у нього справді цілком сприятливі можливості щодо отримання влади та високої посади як у першому півріччі, так і не менш сприятливі його позиції щодо цього і у другому півріччі цього року. Чітко видно, що його очікує дуже відповідальна, наполеглива соціальна робота, особливо у другому півріччі, яка змусить його обмежитися лише одним напрямком діяльності, обрати лише один шлях: бізнес або політику, яка вимагатиме від нього великої наполегливості та зусиль. Дуже напруженим та таким, що додасть йому багато роботи, стане для Петра Порошенка і наступний 2015-ий рік. Але, як свідчить гороскоп, у нього для цього є достатньо сил та потенціалу. Адже Петро Порошенко за гороскопом – Терези, що народився у рік Змія. І це дуже добре! Бо Змій за китайським гороскопом – символ мудрості та спокійного розуму. А Терези – символ цілеспрямованої дипломатичності; це символ людей, які вміють домовлятися, але при цьому не здаватися та за будь-яких обставин дотримуватися обраного напрямку. Подібне розташування зірок у гороскопі було і у Маргарет Тетчер. Це дало їй змогу провадити планомірну політику, подекуди навіть приймаючи рішення, спершу не дуже популярні серед населення, але які поступово вивели Великобританію з великої кризи. За нинішніх умов економічної кризи та роз’єднаності народу в Україні здатність домовлятися, об’єднувати протилежно налаштованих та приймати розумні антикризові рішення – ці якості будуть затребувані нині і в Україні.

Щодо Юлії Тимошенко (народилася 27.11.1960 під знаком Криса/Стрілець), то її зоряна карта чітко свідчить, що вона має амбітні плани та має вплив на маси, але уся її подальша діяльність дуже залежить від її нинішнього складного вибору, який необхідно зробити їй вже тепер, у квітні-травні. Для неї існує небезпека зробити крок, який здатен нашкодити та навіть зруйнувати усю її подальшу кар’єру. Наскільки важливим для неї є цей вибір і які він матиме наслідки для неї та який викличе резонанс – усе це ми зрозуміємо уже всередині червня. Також чітко видно, що для Юлії Тимошенко наприкінці серпня-початку вересня знову складуться сприятливі умови для нової активності та бурхливої діяльності. Це дасть їй змогу залучити додаткових прихильників. Але зорі застерігають – усе залежить від її нинішніх вчинків.

– А які шанси у Сергія Тігіпка, Михайла Добкіна, Олега Царьова, Петра Симоненка (розмова відбулась ще до того, як Царьов та Симоненко знялися з виборів. – )?

– З астрологічної карти Сергія Тігіпко (народився 13.02.1960 під знаком Криса/Водолій) чітко видно, що для нього будуть доволі складними нинішній квітень та травень, але вирішальним для нього стане лише січень 2015 року. Зараз у нього триває лише підготовчий період на шляху формування його соціальної позиції, тому значних змін квітень та травень 2014 року йому не принесуть. Зміни у Сергія Тигіпка відбудуться лише за умови повної зміни його оточення – тоді переломним для нього стане січень 2015 року, хоч нові справи або участь у новому напрямі (можливо, в новій партії) очікують його лише починаючи з середини 2015-ого року, особливо у другій його половині.

Для Михайла Добкіна (народився 26.01.1970 під знаком Коза/Водолій) його астрологічна карта свідчить, що для нього теж доволі складним будуть цьогорічні кінець квітня та травень, бо він сповна відчує на собі наслідки усіх своїх попередніх вчинків, усього того, що він здійснив раніше неправильно. Окрім того, у серпні 2014-ого для нього чітко простежується великий ризик бути обманутим партнерами, своїм оточенням. А на початку 2015-ого його очікують ще більш серйозні зміни, зміна оточення, навіть переїзд.

Щодо Олега Царьова (народився 02.06.1970 під знаком Коза/Близнюки) – зараз у нього спостерігається переломний період, після чого у нього поступово відбудеться кардинальна зміна системи життєвих цінностей. Але більш важливим та вагомим для нього стане кінець літа та початок осені цього року. Він знову опиниться у вирі напружених подій. Хоч позитивних життєвих змін йому не слід очікувати. Навпаки, у листопаді перед ним стоятиме серйозний вибір, від якого залежатиме усе його наступне життя.

Петро Симоненко (народився 01.08.1952 під знаком Дракон/Козерог) особливих змін у своєму житті та у чисельності свого електорату найближчим часом не відчує.

– Як свідчить світова практика, у важкі для країн часи у суспільстві, як правило, часто стають популярними радикальні погляди. Якими є нинішні шанси у Олега Тягнибока, Олега Ляшка, Дмитра Яроша, Анатолія Гриценка?

– У Олега Тягнибока (народився 07.11.1968 під знаком Скорпіон/Мавпа) до липня спостерігається сприятливий час, він буде мати переваги, як політик. Але вже у другій половині року він відчує певні обмежувальні умови, а наприкінці літа йому доведеться навіть приймати значущі рішення щодо свого майбутнього, які, можливо, дещо зменшать його вагу на політичній арені. Друга половина 2014-ого та 2015 рік стануть доволі складними для нього.

У персональному гороскопі Олега Ляшка (народився 03.12.1972 під знаком Стрілець/Щур) теж чітко простежуються радикальні у всьому тенденції, які він сповідує. Зорі сповіщають, що зараз Олег Ляшко перебуває в явній опозиції до того, що існує навкруги. Але він має свій певний потенціал, хоч до кінця травня він не матиме можливостей яскраво себе виявити. Найбільш ймовірно, що певні зміни чекають його у липні-серпні 2014 року. Але більш вагомими є можливі зміни у нього у вересні цього року та надалі – непогані можливості, оскільки він зможе активно впливати на події. 2014-ий подарує йому можливість певного зростання щодо майбутнього.

Персональний гороскоп Дмитра Яроша (народився 30.09.1971 під знаком Кабан/Терези) свідчить, що пан Дмитро – революціонер по духу і допоки будуть відбуватися реформи – він матиме своїх прихильників, як, зрештою, і своїх противників. Травень та червень будуть дуже небезпечними для нього – йому бажано не робити різких радикальних кроків, які можуть стати небезпечними для інших. У політичному плані сприятливі для нього умови складуться з вересня 2014-ого – але усе буде залежати від його власного рішення та його ініціатив.

У Анатолія Гриценка (народився 25.10.1957 під знаком Півень/Скорпіон) суспільний авторитет у першому півріччі цього року згідно з гороскопом – слабкий, тому йому потрібно дуже багато працювати, щоб бути почутим. Але у вересні-жовтні цього року умови складуться таким чином, що йому вдасться нарешті бути почутим, він активно діятиме у державних питаннях, частина його проектів буде зреалізована. Ці позитивні зміни додадуть йому авторитету.

– Аналізуючи Ваші тлумачення астрологічних карт вищевказаних політиків, напрошується висновок, що українців наприкінці літа та у вересні цього року, мабуть, очікує ще один вибір. Це будуть парламентські вибори?

– Цілком можливо.

– Ось уже майже п’ять місяців українці живуть у постійній напрузі. Шквал непростих, подекуди трагічних подій уже п’ятий місяць випробовує Україну на стійкість. То що ж чекає Україну далі, зокрема, ще у 2014-ому?

– Свою долю кожен сам собі визначає своїми вчинками, а зірки лише періодично створюють умови. Долю України визначає сам її народ, його кроки та вчинки. У майбутньому Україну очікує, дійсно, велике майбутнє з розквітом у 2027-2028 роках. На наших теренах вже невдовзі має зародитися нова духовна ідея, але реалізовувати її буде весь слов’янський світ. А нині Україна переживає час випробувань – найскладнішими та знаковими для України і світу стане нинішня друга половина травня. Але 20-ого травня войовничий Марс на небі вдруге змінює свій курс – для України і світу це знову може бути пов’язане так чи інакше з воєнною агресією Росії. Але однозначно – після 21-ого травня ситуація почне мінятися. Нагадаю, що Путін ввів війська у Крим та фактично почав війну з Україною на початку березня, коли Марс повернув ретроградно. У класичній астрології це явище означає затяжний конфлікт, а також поразку для агресора.

23-25 червня зорі пророкують позитивні зміни. Події травня матимуть свій позитивний вплив у червні і на сусідні країни.

Але у жовтні-листопаді (особливо близько 22 листопада) українці знову будуть шукати шляхи виходу із непростих ситуацій – варто очікувати певних змін у політичному устрої, можливі також у ці дні деякі руйнівні зміни природного характеру. Але варто пам’ятати, що після будь-якої руйнації приходить очищення та оновлення. Так вже влаштований світ. Астрологічно простежується певна циклічність, тому нинішні воєнні події – це події одного ланцюжка поряд із вторгненням Росії в Чехію, Афганістан, інші регіони. А нинішня боротьба українців на Майдані – це теж астрологічне повторення «незасвоєних» вчасно українцями колишніх уроків історії у 1918-1919 роках, 1991-ого, 2004-ого – тоді незалежність була отримана, але не була збережена.

– Чи залишиться цілісною Україна? Яка доля у її східних та південних областей?

– Доля сходу та півдня України теж вирішуватиметься упродовж найближчих трьох-чотирьох тижнів. Чимало буде залежати від внутрішнього дисбалансу в країні. Але Крим найближчим часом залишиться під владою Росії, бо до цього спричинили наміри його народу. Крим усвідомить свою помилку, але наступні зміни будуть можливі лише після кардинальних змін в Росії. Хоч і вони не за горами вже.

– А що пророкують зірки колишньому Президенту України Віктору Януковичу?

– Зорі сповіщають, що наприкінці травня у Януковича закінчується сприятливий період, коли він ще міг очікувати на допомогу. Як я вже і говорив, у другій половині року позиції Януковича сильно ослабнуть. Його чекає сильний упадок сил аж до зникнення, у кращому випадку – це просто забуття.

– Пане Олеже, нині чи не усі погляди світової спільноти спрямовані на Москву, на президента Путіна. А що віщують зірки російському президенту Володимиру Путіну?

– Аналізуючи гороскоп Володимира Путіна (народився 07.10.1952 під знаком Дракон/Терези), дивуюся, наскільки точно відображені в його гороскопі усі ті події, які відбуваються нині. Путін народився 7 жовтня, і його Сонце знаходиться саме в тому ж градусі, де створився цей нинішній на небі Великий Хрест із чотирьох фатальних планет. Це пояснюється тим, що космічний Творець для втілення своїх ідей завжди знаходить серед людей такого провідника, який найкраще відповідає цій місії. Хоч це велике випробовування для самої цієї обраної людини, бо загрожує їй «згоранням»: хворобами, будь-якими іншими фатальними обставинами. Але зорі лише спонукають, створюючи ті чи інші сприятливі умови – людина ж має право вибору. Найближчі два-три тижні матимуть визначальне значення для усього світу – упродовж них Путін ще має можливість зупинитися та зупинити цей потік спустошливої енергії, провідником якої йому судилося бути, щоб далі продовжити рух вже очищеним (згадаймо, недаремно воєнні події розпочалися напередодні Пасхи та під час Великоднього посту, призначеного цьогоріч одночасно двома великими церквами: католицькою та православною). Оскільки у сучасному світі є необхідним існування як добра, так і зла, тоді у випадку, якщо Путін не скористається наданою йому можливістю зупинитися, то стане просто об’єктом, через який буде транслюватися на увесь світ руйнівна сила зла з усіма її страшними наслідками як для Росії, так і для світу загалом. Звичайно ж, за законом бумерангу, з часом зло та його провідник будуть покарані та знищені.

– І наостанок. Не раз доводиться чути, що астрологічні прогнози – це несерйозно. Що Ви можете сказати з цього приводу?

– Справа в тому, що люди в усі віки з пересторогою ставилися до знань, які їм невідомі. Чи не у всі часи правителям, які самі не раз зверталися за порадою до астрологів (цьому є чимало історичних свідчень), було невигідно, щоб прості люди володіли цими знаннями. Тому астрологія як наука за час свого існування пережила нелегкі часи. Але, незважаючи на усе це, давно доведено, що так само як Сонце і Місяць, так усі інші небесні світила теж мають той чи інший вплив на кожного з нас. Який – саме це і пояснюють астрологи згідно з розташуванням зірок на небі в той чи інший момент часу. Насправді астрологія – це точна наука, подібна до математики, де все читається згідно з кресленням – астрологічної карти, точно побудованої, з дотриманням усіх градусів розташування природних світил. Тому точними астрологічними прогнозами є лише ті, які вираховуються професіоналами згідно з точними датами, часом, місцем розташування. Зрозуміло, що точність шніх моїх прогнозів щодо претендентів у президенти також напряму залежить від точності даних щодо їхніх дат народження, наявних в інтернет-мережі.

А ще потрібно усвідомити, що конфігурації зірок на небі ніколи не зобов’язують. Зірки лише дарують на деякий час певні можливості. Але чи скористається та як саме скористається ними людина, це вже залежить від нас самих, від наших намірів. Мудрі намагаються скористатися сприятливими обставинами, а несприятливих намагаються уникати. Але, якщо щось не вдалося, теж не варто впадати у відчай. Життя змінюється циклічно – тому через деякий час на обрії знову з’являться сприятливі обставини, які допоможуть нам, уже більш досвідченим, домогтися поставленої мети.

Розмовляла Ірина Запотічна. Фото автора

Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: у Сокальському ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ