Школярі Львівщини – бронзові призери Національної шкільної баскетбольної ліги 3х3

Школярі Львівщини – бронзові призери Національної шкільної баскетбольної ліги 3х3

23.05.14 18:24 0 721
20 травня 2014 року на головній баскетбольній арені країни у Київському палаці спорту відбувся фінал Національної шкільної баскетбольної ліги 3х3.

У змаганнях, що спільно організували Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Федерація баскетболу України, взяли участь 20 дівочих і 25 чоловічих команд. Львівщину на заході представляли команди-переможці обласного етапу чемпіонату України з баскетболу 3х3, зокрема команда “Олімпік” учнів ЗСШ І-ІІІ ступенів №1 Сихівського району м. Львова, а також учениці ЗСШ І-ІІІ ступенів № 54 Шевченківського району м. Львова.

Учасники турніру протягом дня мірялися силами на восьми баскетбольних майданчиках Палацу спорту. В перервах між матчами для школярів-учасників турніру та глядачів проводилися конкурси на баскетбольну тематику.

За підсумками боротьби команда учнів ЗСШ І-ІІІ ступенів №1 Сихівського району м. Львова виборола кубок за третє місце та бронзові медалі. Дівчата ЗСШ І-ІІІ ступенів № 54 Шевченківського району м. Львова у матчі за третє місце поступилися своїм суперницям із Івано-Франківської області та стали четвертими.

Нагороди переможцям турніру вручили міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов, директор турніру Євробаскет-2015 Маркіян Лубківський і заступник голови Комітету фізичного виховання і спорту Міністерства України освіти і науки України Віктор Павленко.

Зазначимо, що всеукраїнському фіналу у Львівській області передували обласний та районний етапи чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед школярів, які були проведені Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно із Департаментом освіти і науки Львівської облдержадміністрації. За звання чемпіона серед шкільних команд з баскетболу 3х3 у Львівській області та можливість взяти участь у всеукраїнському фіналі змагалися 396 команд.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Збудувати «…воістину ...
Наступна новина: Теракт стався у Китаї, 31 ...

КОМЕНТАРІ