Урок безпеки від ДАІ: львівські правоохоронці застерегли підлітків від легковажності та помилок

Урок безпеки від ДАІ: львівські правоохоронці застерегли підлітків від легковажності та помилок

23.05.14 19:29 0 758
У Львові працівники Державтоінспекції проводять для школярів повчальні заняття із Правил дорожнього руху. Днями правоохоронці зустрілися із вихованцями Львівського художнього ліцею.

Спілкуючись із підлітками, інспектори ДАІ звернули увагу на ті небезпеки, що можуть очікувати їх на дорозі у період літніх канікул.

«Тільки у травні на вулицях Львова внаслідок ДТП постраждали восьмеро дітей. І дуже часто такі ситуації на дорозі виникають саме з вини неповнолітніх», - відзначила інспектор Відділу Державтоінспекції міста Львова Людмила Ліб.

Представниця ДАІ зауважила: у весняно-літній період традиційно збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод за участю водіїв «двохколісних» транспортних засобів – велосипедів, мотоциклів та скутерів.

«Виїжджати велосипедом на дорогу можна тільки з 14-ти років. Однак, щоби така мандрівка була безпечною, треба навчитися вправно керувати «двохколісним», добре засвоїти Правила дорожнього руху й завжди дотримуватися їх», - відзначила капітан міліції Людмила Ліб.

Вона розповіла підліткам про основні вимоги до велосипедистів та типові помилки, які вчиняють водії «двохколісних».

«Один необачний вчинок може мати дуже серйозні наслідки, адже дорога не вибачає помилок. Тому я прошу вас ніколи не легковажити своєю безпекою, бути надзвичайно відповідальними», - наголосила інспектор ДАІ Людмила Ліб.

Насамкінець зустрічі, правоохоронці побажали підліткам гарних, а, головне, безпечних канікул.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олексій Кайда: ...
Наступна новина: 23 та 24 травня у ...

КОМЕНТАРІ