Житомирщина: інтернатні установи області вже розпочали підготовку до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років

Житомирщина: інтернатні установи області вже розпочали підготовку до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років

23.05.14 18:49 0 755
Про це повідомив заступник начальника управління соціального захисту населення - начальник відділу соціального обслуговування населення та стаціонарних установ Анатолій Д’яченко під час колегії департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації.

В інтернатних установах, районних та міських управліннях праці та соціального захисту населення, територіальних центрах, реабілітаційних центрах продовжується робота по створенню належних умов проживання підопічних. Так проводяться заходи щодо підготовки до роботи в осінньо-зимовий період у восьми стаціонарних відділеннях для постійного проживання Малинського, Овруцького, Олевського, Новоград–Волинського, Романівського, Баранівського, Червоноармійського та Чуднівського районних територіальних центрів, в яких наразі проживає 225 одиноких пенсіонерів та інвалідів.

На 2014 рік на утримання територіальних центрів згідно з розподілом Міністерства фінансів України було виділено 60 млн. 457,7 тис.грн., в тому числі для стаціонарних відділень 2 млн. 524,2 тис. грн. при мінімальній потребі 67 млн. 285,3 тис. грн., тобто установи отримали асигнувань лише 90% від потреби.

У будинках-інтернатах у поточному році заплановано виконання робіт по реконструкції приміщень та інших ремонтних робіт на загальну суму понад 1 млн. грн. Також заплановано придбання м’якого інвентарю, одягу та взуття зимового асортименту на суму 500 тис. грн. Вже розпочато ремонт 7 житлових приміщень, 1 котельні на твердому та 3 на газовому паливі.

Значну роботу по підготовці інтернатних установ до роботи в осінньо- зимовий період 2014-2015 років вже здійснено в Житомирському та Коростенському геріатричних пансіонатах, Березівському, Довбиському, та Радомишльському психоневрологічних інтернатах, Новоборівському Романівському та Тетерівському дитячих будинках-інтернатах.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі лауреати ...
Наступна новина: У Волинській області євген ...

КОМЕНТАРІ