Сидір Кізін: «Ми повинні провести чесні, прозорі та відкриті вибори»

Сидір Кізін: «Ми повинні провести чесні, прозорі та відкриті вибори»

23.05.14 15:14 0 1174
Про це голова облдержадміністрації Сидір Кізін сказав під час селекторної наради з керівниками районів та міст обласного підпорядкування, присвяченій підготовці до проведення виборів 25 травня. У нараді також взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко та заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Ірина Супрун.

«Наближаються вибори, які ми повинні провести чесно та прозоро, щоб отримати легітимну владу, яка буде визнана світовим співтовариством і сприятиме стабілізації обстановки в державі», - наголосив Сидір Васильович.

Керівники районів доповідали про те, як проходить підготовка до виборів на місцях. У всіх населених пунктах області громадський порядок забезпечуватимуть представники правоохоронних органів спільно із громадськими активістами.

«На кожному з вас лежить персональна відповідальність, - звернувся до голів райдержадміністрацій очільник області. – Вибори повинні бути забезпечені технічно та організаційно, повинна бути налагоджена співпраця між окружними та дільничними комісіями, а також органами місцевого самоврядування та правоохоронними органами».

Сидір Кізін звернув увагу керівників районів на те, що кожна виборча дільниця вже повинна бути обладнана і готова до проведення виборів.

За повідомленням начальника відділу адміністрування державного реєстру виборців Наталії Христич, 1412 дільничних комісій по області мають отримати списки виборців. Станом на 16:30 21 травня 2014 року списки вже отримали 664 дільниці, що складає 47%. 100% уточнених списків передано до Коростенської, Попільнянськіої, Радомишльської, Ружинської райдержадміністрацій та Малинської та Новоград-Волинської міськрад.

Наталія Геннадіївна наголосила, що 22 травня останній день передачі уточнених списків виборців дільничним комісіям, тому завтра всі повинні бути забезпечені списками.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Луцьку капітально ...

КОМЕНТАРІ