Чернігів: Акція «Даруємо радість дітям міста»

Чернігів: Акція «Даруємо радість дітям міста»

23.05.14 17:16 0 781
У Чернігові 31 травня відбудеться акція «Даруємо радість дітям міста», присвячена міжнародному Дню захисту дітей.

Свято передбачає цікаві та яскраві виступи дитячих колективів, розважальну програму від аніматорів, дитячий фейс-арт, малювання на асфальті, генератор мильних бульбашок, конкурси і вікторини.

Під час акції всі бажаючі будуть мати змогу взяти участь у різноманітних безкоштовних майстер-класах (творчих, танцювальних, робота з гончарним кругом). Передбачено багато призів для всіх дітей.

Початок: з 11.00 до 14.00.

Місце проведення – парк по проспекту Миру навпроти «Мегацентру».

Організатори акції: Громадська організація «Спілка жінок м. Чернігова» та Чернігівська міська Ліга (клуб) ділових і професійних жінок за підтримки відділу сім’ї та молоді Чернігівської міської ради.

Учасники акції: Арт-студія «Колібрі», Студія «Розумка», Магазин-студія «Макошь», Обласний Палац дітей та юнацтва, Обласна благодійна організація «АРАТТА», Школа танців «Евет», Центр танцю, фітнесу та дозвілля «Вікторія-денс», Чернігівський філіал корпорації краси та здоров`я «ТіанДе», Танцювальний колектив «Каблучок», Центр танцю, фітнесу та дозвілля «Вікторія-денс», Обласний Центр народних ремесел для дітей та юнацтва, Центр розвитку «Школярик», Комп`ютерна Академія «ШАГ».

Запрошуємо всіх чернігівців та гостей міста!

За повідомленням Чернігівської обласної організації Спілки жінок України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чемпіонат міста Луцька з ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ