Житомирська область: розпочався Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту

Житомирська область: розпочався Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту

23.05.14 11:37 0 784
21 травня розпочався Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту, присвячений пам’яті Володимира Герговського.

Змагання традиційно проходять протягом трьох днів. У перший день за кубок змагаються наймолодші учасники – команди дружин юних пожежних. Цього року перше місце виборювали 20 команд з районів області. Юнакам довелося показати свою вправність у бігові, підйомі по штурмовій драбині у вікно другого поверху та естафеті. Останній етап, беззаперечно, для глядачів був найцікавішим. Адже крім подолання перешкод юним пожежним тут довелося ще й гасити за допомогою вогнегасника умовну пожежу та імітувати бойове розгортання.

Після трьох етапів змагань за результатами, показаними командами, було визначено переможців. Так, у загальнокомандному заліку перемогла команда Чуднівського району, друге місце посіли бердичівські спортсмени, а бронзу завоювали господарі – житомиряни.

У особистому ж заліку золото та срібло у забігові на 100 метрів у старшій та середніх групах посіли житомирські спортсмени Данило Фурманський і Олексій Денисюк та Юрій Кравченко і Євген Панкеєв. А ось бронзу, відповідно, житомирянин Віталій Умінський та житель Житомирського району Максим Корун.

Найкращі результати у підйомі по штурмовій драбині у старшій групі показали житомиряни Юрій Кравченко, Євген Панкеєв та Віталій Умінський. А у середній – Євген Крилов (Чуднівський район), Олексій Денисюк (Житомир) та Дмитро Василішин (Чуднівський район).

У естафеті ж переможці розташувалися наступним чином: І місце – Чуднівський район, ІІ місце – Коростишівський, ІІІ місце – Бердичівський.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: розпочала ...
Наступна новина: У Каннах через наплив ...

КОМЕНТАРІ