В Житомирській області перевірено стан цивільного захисту в Черняхівському районі

В Житомирській області перевірено стан цивільного захисту в Черняхівському районі

23.05.14 13:08 0 741
У відповідності до Плану основних заходів з підготовки цивільного захисту області на 2014 рік, Управлінням ДСНС України у Житомирській області з 20 по 22 травня проведена комплексна перевірка органів управління та спеціалізованих служб Черняхівського району. Перевірка проводилася спільно з Департаментом цивільного захисту населення обласної державної адміністраціїі з залученням представників департаментів та управлінь облдержадміністрації, обласних установ.

Головною метою є перевірка готовності та надання організаційно-методичної допомоги керівному складу районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування, підприємств та установ у виконанні покладених на них завдань у сфері цивільного захисту населення і територій, реагування на надзвичайні ситуації, техногенної та пожежної безпеки.

Під час комплексної перевірки основна увага приділялася стану захисту населення району від наслідків можливих надвичайних ситуацій природного та техногенного характеру. Практичні дії органів управління та спеціалізованих служб цивільного захисту району оцінювалися за результатами реагування на умовні аварії, пов’язані із

розливом небезпечної хімічної речовини та стихійного лиха (буревію).

Як наголосив голова комісії - заступник начальника Управління з організації запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту Ігор Кучер, за підсумками комплексної перевірки буде надана оцінка готовності районної ланки територіальної підсистеми цивільного захисту, адже питання захисту мешканців району є пріоритетним завданням для органів влади та місцевого самоврядування.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ