У Рівненській області рятувальники навчали представників виборчих дільниць користуватися первинними засобами пожежогасіння

У Рівненській області рятувальники навчали представників виборчих дільниць користуватися первинними засобами пожежогасіння

23.05.14 10:02 0 658
Напередодні позачергових виборів Президента України співробітники районного сектору ГУ ДСНС у Рівненській області в приміщенні Рокитнівського будинку культури зустрілися з представниками сільських клубів, бібліотек, фельшерськоакушерських пунктів та шкіл району, де обговорили питання дотримання протипожежного захисту на виборчих дільницях. Рятувальники практично продемонстрували присутнім як користуватися первинними засобами пожежогасіння та нагадали, що під час виникнення пожежі або іншої надзвичайної ситуації, необхідно терміново телефонувати до Служби порятунку за номером «101».

Протягом травня представники ДСНС Рокитнівщини провели планові та позапланові перевірки протипожежного стану вищеперерахованих закладів на базі яких створено виборчі дільниці.

Рятувальники детально оглянули наявність евакуаційних виходів, справність електромереж, забезпечення первинними засобами пожежогасіння, звернули увагу на достатню кількість вогнегасників. Представникам виборчих дільниць нагадали, що згідно з вимогами пожежної безпеки приміщення, де розміщено виборчі дільниці, повинні мати не менше двох виходів, розроблений і вивішений на видному місці план евакуації людей на випадок пожежі чи іншої надзвичайної події, а поряд з телефоном має бути встановлена табличка із вказаними номерами екстренних служб.

Рокитнівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: За добу на ...

КОМЕНТАРІ