Рівненщина: рятувальники ДСНС долучилися до проведення фестивалю «З вірою в майбутнє»

Рівненщина: рятувальники ДСНС долучилися до проведення фестивалю «З вірою в майбутнє»

23.05.14 11:25 0 774
22 травня рятувальники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій на чолі з першим заступником начальника полковником служби цивільного захисту Сергієм Круком відвідали ХІ-й обласний фестиваль-конкурс художньої творчості серед вихованців інтернатних закладів «З вірою в майбутнє». Даний захід проходив у комунальному закладі «Клеванській санаторній школі-інтернат». На дитячій фестиваль були запрошені керівники органів влади, місцевого самоврядування, громадськості, освітяни, представники засобів масової інформації.

Гості, благодійники, вихователі та присутні мали змогу побачити надзвичайно насичену концертну програму, яку підготували юні таланти інтернатних закладів. Лунали чудові пісні та інструментальна музика, милували погляд присутніх яскраві колективи художньої самодіяльності дітей різного віку. Захоплювало подих присутніх вокальні та хореографічні виступи. Загалом від продемонстрованих номерів та виступів талановитих дітей усі були приємно вражені.

По завершенню фестивалю діти, що приймали участь у концертній програмі, були нагородженні подарунками та солодощами. Також організатори заходу нагородили почесними грамотами рятувальників за постійну опіку вихованців інтернат них закладів області.

Виступаючи перед дітьми, заступник начальника центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС підполковник служби цивільного захисту Роман Пелех зверну їхню увагу на дотриманні правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, правил безпеки на воді під час літнього періоду та побажав дітлахам приємного, корисного, а головне безпечного відпочинку влітку. Також офіцер Держслужби з НС зазначив, що завдяки проведенню таких фестивалів діти з нелегкими життєвими долями мають змогу отримати тепло наших сердець та зрозуміти, що вони не самотні у цьому житті.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Роз’яснення щодо змін до ...

КОМЕНТАРІ