Іноземці стерилізуватимуть рівненських собак

Іноземці стерилізуватимуть рівненських собак

23.05.14 16:43 0 741
DssdgfdsgВетеринари Міжнародної організації захисту тварин «Four paws» («Чотири лапи»), що безкоштовно стерилізує безпритульних тварин у містах України, в середині червня завітають до Рівного. Меморандум про співпрацю з цією організацією підписав міський голова Володимир Хомко. Тож разом з іноземними гостями у нашому місті вирішуватимуть проблему стерилі­зації безпритульних собак.

До Рівного прибуде делегація із шести людей, серед яких ветеринари, ловці та доглядач за тваринами. Оплата їх проживання та харчування в нашому місті за попередніми підрахунками становитиме приблизно 15 тисяч гривень. На жаль, через складне економічне становище виділити ці кошти міський бюджет не може. Зобов’язання щодо забезпечення проживання та харчування команди «Four paws» взяла на себе зоозахисна організація «Під Егідою». Тож вона звертається до небайдужих рівнян з проханням про допомогу. Перерахувати кошти можна на рахунок організації: РОГЗО «Під Егідою», р/р 2600701343673, код за ЄРДПОУ – 37645980, Рівненське відділення Центральної філії ПАТ «Кредобанк», МФО – 325365. Призначення платежу – «Благодійна допомога».

Також гроші можна кидати в скриньки організації, які розміщені за адресами:

1. Зоомагазини «Нашим друзям» (Шкільна, 33); «Екомаркет», «Злата Плаза», «Велмарт».

2. Палац дітей та молоді.

3. ТЦ «Україна» (біля кафе «Мармелад»).

4. Кіоск із зоотоварами на вулиці Сагайдачного (біля входу в м’ясний павільйон).

Усіх, хто хоче допомогти матеріально чи стати волонтером, запрошують записуватись у групах організації в «ВКонтакті» та «Фейсбуці» або за телефоном 40-12-60.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Панькевич: ...
Наступна новина: 23 та 24 травня у Луцьку ...

КОМЕНТАРІ