Звернення голови Тернопільської обласної ради Василя Хомінця до жителів Тернопільської області

Звернення голови Тернопільської обласної ради Василя Хомінця до жителів Тернопільської області

23.05.14 14:19 0 824
Шановні краяни!

25 травня ми усі складатимемо іспит на громадянську позицію. У цей день вирішуватиметься питання бути чи не бути легітимній президентській владі в Україні, а отже у значній мірі: чи існуватиме суверенна, соборна Україна в цілому.

Революція гідності на Майдані у великій мірі дала відповіді на ці питання. Українці своїми життями задекларували свій демократичний, громадянський, національний, врешті решт цивілізаційний вибір. Переконаний, що тернополяни підтвердять його і на виборчих дільницях у неділю.

Тож закликаю прийти та проголосувати усіх жителів області. Проголосувати своїм серцем, розумом, сумлінням. Вірю, що у жодному разі не повторяться ганебні випадки продажу та купівлі голосів, як і будь-яких інших маніпуляцій. Переконаний, що кожен із краян на гіркому досвіді переконався, що будь-які спроби вплинути на волевиявлення відкривають шлях до влади насамперед злочинцям.

Також звертаюся до членів виборчих дільниць! Не зважаючи на кандидата, якого ви представляєте, ваш обов’язок перед громадою Тернопілля – забезпечити повноцінну роботу дільниць та дати можливість усім виборцям здійснити своє громадянське право – проголосувати!

Дорогі тернополяни!

Пам’ятаймо, що 25 травня ми обиратимемо не лише Президента України – ми обиратимемо право на вільне, щасливе, заможне життя України та наших дітей!

А ще звертаюся до жителів міст і сіл, котрі обирають голів своїх громад: зважено та відповідально підійдіть до свого вибору. Ви маєте обрати найдостойніших, найморальніших та найфаховіших, адже вже завтра саме ваші обранці представлятимуть ваш населений пункт, дбатимуть про соціально-економічну сферу вашого життя, його культуру та безпеку.

Тож дійте так, щоб у жодній мірі не жалкувати і не соромитись за свій вибір!

Голова обласної ради Василь Хомінець

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ