Луцьк: ще на одній прибудинковій території нашого міста розпочато комплексний ремонт

Луцьк: ще на одній прибудинковій території нашого міста розпочато комплексний ремонт

24.05.14 11:02 0 641
У дворі, що на вулицях Потебні, 58 та Гнідавська, 40, розпочато ремонт прибудинкової території. Зараз працівники ТзОВ «Луцька ДПМК» встановлюють бордюри, у планах здійснити комплексний ремонт – відремонтувати дорожнє покриття, зовнішнє освітлення та дитячий майданчик.

Аби обговорити з мешканцями будинків, що саме тут буде здійснено, та почути їх пропозиції й побажання, сюди прибув міський голова Микола Романюк, його заступник Тарас Яковлев, депутат міської ради Микола Яручик, який обраний у цьому окрузі, та керівники профільних структурних підрозділів міської ради.

Під час зустрічі заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк поінформував жителів прибудинкової території, що, здійснюючи ремонт дитячого майданчика, заплановано зробити пісочницю, гойдалки, гірку, шведську стінку, адже у цьому дворі проживає багато діток, й необхідно створити належні умови для їх відпочинку. Окрім цього, буде встановлено зовнішнє освітлення й, з врахуванням заявок мешканців, у визначених місцях буде зроблено парковки для автомобілів. «Було взято до уваги всі заявки жителів», - наголосив Микола Осіюк.

На зустрічі також була присутня головний інженер ЖКП № 2 Ольга Дворська. Вона зазначила, що проблемою будинку, що на вул. Потебні, 58, є те, що багато з жителів мають заборгованість за комунальні платежі. Загалом, з мешканцями цих будинків напрацьована хороша співпраця.

Лучани висловили своє бачення та пропозиції щодо здійснення благоустрою прибудинкової території. Під кінець зустрічі вони подякували міському голові Миколі Романюку за все, що він робить для міста, й принагідно привітали його зі святом святого Миколая.

Він висловив вдячність мешканцям будинку за розуміння та співпрацю. «Все залежить від людей, якщо вони готові спільно вирішувати проблеми – міська влада завжди йде на зустріч», - зазначив він.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ