В Луцьку міський голова Микола Романюк оглянув хід здійснення ремонтних робіт на вул. Грабовського

В Луцьку міський голова Микола Романюк оглянув хід здійснення ремонтних робіт на вул. Грабовського

24.05.14 13:50 0 679
У нашому місті продовжують здійснювати роботи з ремонту доріг та прибудинкових територій. міський голова Микола Романюк, його заступник Тарас Яковлев, депутат міської ради Микола Яручик, який обраний у цьому виборчому окрузі, заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк оглянули хід виконання таких робіт на вул. Грабовського, а саме ділянку від вул. Потебні до бульвару Дружби народів, де зараз працівники ТзОВ «Луцька ДПМК» здійснюють роботи з капітального ремонту дорожнього покриття.

За словами генерального директора ТзОВ «Луцька ДПМК» Миколи Слушаєва, вже до кінця цього тижня планують завершити асфальтування проїзної частини та тротуарів. Тож у зв’язку зі здійсненням робіт на вул. Грабовського від 22 травня, і до завершення робіт, зупинено рух транспорту на ділянці від вулиці Потебні до вулиці Марка Вовчка.

На цей час змінюється й рух громадського транспорту. Так, кінцевою зупинкою автобусів, які рухаються за маршрутом № 9, буде бульвар Дружби народів (місце розвороту маршрутних таксі № 28).

Виконавець робіт встановив необхідні попереджувальні знаки на проїжджій частині вулиці, з понеділка на цій ділянці вже буде відновлено рух транспорту.

Ремонт здійснюється за кошти субвенції державного бюджету в обласний бюджет. Кошторисна вартість робіт становить 503 тис. грн.

Для здійснення робіт задіяно більше 20 працівників, здебільшого використовують механізовану техніку: автогрейдери, бульдозери, навантажувачі, екскаватори тощо.

До слова, з початку року у місті проведено ремонти на вул. Дубнівській, Рівненській, Карпенка-Карого, Львівській, Дружби народів. Для безпеки руху водіїв та пішоходів постійно здійснюється ямковий ремонт на вулицях міста.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: США – найпопулярніша у ...

КОМЕНТАРІ