У Волинській області готовність місць масового відпочинку до літнього сезону – на особливому контролі

У Волинській області готовність місць масового відпочинку до літнього сезону – на особливому контролі

24.05.14 15:41 0 671
Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев провів засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Члени комісії обговорили питання готовності місць масового відпочинку населення на водних об’єктах області; стан пожежної безпеки об’єктів відпочинку та оздоровлення населення; заходи щодо забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення у літній період 2014 року та інші.

Дано доручення оперативно перевірити усі місця масового відпочинку населення на водних об’єктах, забезпечити контроль за станом пожежної та техногенної безпеки в закладах відпочинку і оздоровлення; забезпечити утримання в належному санітарному стані місця масового перебування людей.

Що стосується літнього відпочинку, за даними рятувальників, в області налічується 220 озер та досить розвинута річкова мережа, що дає можливість волинянам якісно відпочити в літній спекотний період. Так, на Волині визначено 43 місця для купання на водоймах.

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев повідомив, що в зв’язку з неможливістю відпочинку в Криму, багато українців захочуть свій вільний час провести на Шацьких озерах, тому необхідно збільшити території та облаштувати їх відповідно до правил охорони життя людей на водних об’єктах.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Школярі Житомирщини три дні ...

КОМЕНТАРІ