Волиняни вшанували пам'ять Героїв

Волиняни вшанували пам'ять Героїв

24.05.14 10:38 0 653
На Меморіальному комплексі «Вічна Слава» відбулися заходи до Дня Героїв, участь в яких взяли перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик, Луцький міський голова Микола Романюк, представники громадських об’єднань, громадськість.

Відбулося покладання квітів до меморіальної дошки розстріляним воякам УПА та до місця поховання Василя Мойсея на Меморіальному комплексі «Вічна Слава».

До присутніх звернувся міський голова Микола Романюк, який сказав, що в Україні відзначають День Героїв. За його словами, у минулі часи й нині продовжують гинути люди у боротьбі за нашу вільну й незалежну державу. «Ми усі хочемо побудувати міцну та процвітаючу Україну. Багато наших співвітчизників загинуло під час недавніх протистоянь у Києві. Нині гинуть наші хлопці на сході держави. Вони боронили нас від нової загрози. Усі ці люди померли за нашу країну. Вічна пам'ять Героям», – зазначив він та закликав присутніх вшанувати їх пам'ять хвилиною мовчання.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Повідомити або отримати ...
Наступна новина: В Каннах Азербайджан та ...

КОМЕНТАРІ