Туристичний потенціал Луцька представлено в місті Жешуві (Республіка Польща)

Туристичний потенціал Луцька представлено в місті Жешуві (Республіка Польща)

24.05.14 09:19 0 730
23-25 травня делегація міста Луцька бере участь у Міжнародному ярмарку органічного харчування «Eкогала – 2014», що традиційно проходить у місті Жешув (Республіка Польща).

На запрошення адміністрації міста-партнера туристичний потенціал Луцька на заході представляє управління туризму та промоції міста, а свою продукцію (мед, питні меди, медові десерти, косметику і оздоровчі засоби з продуктами бджільництва) – члени Братства бджолярів Землі Волинської «Ройовий стан».

Відвідувачі ярмарку – наші майбутні туристи зможуть дізнатися про туристичний потенціал міста Луцька, ознайомить з його неповторною історико-культурною спадщиною та сучасною культурою.

Серед учасників та гостей ярмарку будуть розповсюджені туристичні путівники, карти, буклети та інші промоційні матеріали. Також усі охочі зможуть скуштувати один із волинських регіональних продуктів – питний мед.

Ярмарок «Eкогала» є одними з найбільших подібних заходів у Польщі та Східній Європі. Велика кількість учасників і відвідувачів, що збільшується з року в рік, наочно відображає зростаючу популярність як самого ярмарку, так і екологічно чистих продуктів харчування.

Управління туризму та промоції міста

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Програма заходів до ...
Наступна новина: На Хмельниччині проведено ...

КОМЕНТАРІ