Луцьк: керівники міста та області вшанували пам'ять Героїв

Луцьк: керівники міста та області вшанували пам'ять Героїв

24.05.14 10:10 0 634
23 травня в Україні відзначають День Героїв. у Луцьку відбувається ряд заходів та подій.

Народний депутат України Анатолій Вітів, Луцький міський голова Микола Романюк, перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик, депутати міської ради Андрій Буй, Любов Серба, Юрій Вега, Богдан Шиба, учнівська молодь та громадськість міста зібралися на меморіальному комплексі «Вічна Слава» біля могили Героя Небесної Сотні Василя Мойсея.

До присутніх звернувся міський голова Микола Романюк, який сказав, що в Україні відзначають День Героїв. За його словами, у минулі часи й нині продовжують гинути люди у боротьбі за нашу вільну й незалежну державу. «Ми усі хочемо побудувати міцну та процвітаючу Україну. Багато наших співвітчизників загинуло під час недавніх протистоянь у Києві. Нині гинуть наші хлопці на сході держави. Вони боронили нас від нової загрози. Усі ці люди померли за нашу країну. Вічна пам'ять Героям», – зазначив він та закликав присутніх вшанувати їх пам'ять хвилиною мовчання.

Потому присутні поклали квіти до могили Василя Мойсея.

На завершення міський голова Микола Романюк подякував усім, хто прийшов вшанувати пам'ять Героїв.

Також заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, учнівська та студентська молодь поклали квіти до меморіальної дошки розстріляним воякам УПА на вулиці Лесі Українки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі у селі ...

КОМЕНТАРІ